Wat doet Flair Wonen voor u?

Flair Wonen zorgt voor een state-of-the-art Smart Home van ideevorming tot en met nazorg.

Wij doen dit voor particulieren, doe-het-zelvers, bedrijven en bouwprofessionals.

Een goed begin...

...is het halve werk

Uw woning automatiseren begint met een goed integraal ontwerp van alle gebouwfuncties. Daarbij staan uw impliciete en expliciete wensen centraal. 

Flair Wonen biedt u daarom een totaalontzorging van het eerste gesprek tot en met de oplevering van uw Smart Home. 

Wilt u luxe en overvloed of gaat u voor duurzaam in extreme vorm of iets er tussenin? 

Flair Wonen kan u voorzien van een passend ontwerp waarmee u uw woning ineens of gefaseerd slim en slimmer kunt maken.

Met Flair Wonen bent u voorbereid op wat u nu wilt, wat u in de toekomst wilt en op alles waarvan u nu nog niet eens weet dat u dit gaat willlen.

Zoals gezegd, een goed begin…

De slimste automatisering

De basis + toegevoegde waarde = excellentie

Flair Wonen biedt de slimste automatisering. Naast de toch al hele slimme basis van Loxone zelf biedt Flair Wonen extra ontworpen logica die het gebruik gewoonweg nog aangenamer en intuïtiever maakt én die past bij uw manier van leven.

Heeft u specifieke wensen? Flair Wonen gaat het voor u realiseren.

Service a la Flair Wonen

Uw installatie gaat een gebouw leven lang mee. Wij houden u als Flair Wonen klant goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. 

Bij calamiteiten, hoewel praktisch nooit aan de orde, kunt u rekenen op onze servicedienst die voor u klaar staat.

Preventief onderhoud is standaard bij Flair Wonen. En hoewel dit minimaal benodigd is, wordt dit proactief ingepland en opgepakt.

Een greep uit de vele functies

Verlichting

Een intelligente lichtsturing zorgt voor de juiste lichtstemmingen op het juiste moment. Pas uw lichtstemming op elk moment en volledig individueel aan

Zonwering

Jaloezieën, rolluiken, zonneschermen of andere soorten zonwering kunnen perfect worden aangestuurd en opgenomen in de automatisering van het huis. Zo biedt zonwering bescherming tegen hitte in de zomer en zorgt ze voor warmte in de winter.

Klimaatregeling

Regel per ruimte de temperatuur in uw gebouw(en). Samen met de zonwering wordt de zonnewarmte gebruikt om de ruimtes op te warmen of om warmte buiten te houden wanneer dat nodig is.

Multiroom Audio

Multiroom Audio maakt het mogelijk om in elk van uw ruimtes dezelfde of verschillende muziek te laten weerklinken. Luister naar uw persoonlijke muziekcollectie, muziekdiensten of stream met uw smartphone. Wilt u liever uw bestaande Sonos of andere installatie gebruiken? Wij vertellen graag wat mogelijk is.

Energie

In een Loxone Smart Home gaan zonwering, verlichting, verwarming en nog veel meer hand in hand. Dit maakt intelligent energiebeheer kinderspel. Uw huis helpt u om energiekosten te besparen door apparaten aan te zetten wanneer u daar de zelfopgewekte energie voor heeft en sowieso wanneer het echt nodig is.

Veiligheid

Beveilig uw smart home met bewaking van de gebouwschil tegen indringers en bewaak tegen brand -en waterschade. Op basis van beweging en geluidsdetectie kan uw beveiliging verder worden geoptimaliseerd. Voor iedere wens is er een passende oplossing.

Toegang

Geen sleutels die kwijt raken maar intelligente toegangscontrole met intercoms, codes, NFC-tags, elektronische sloten of uw bestaande slimme sloten is allemaal mogelijk. Toegang is mogelijk op gezette tijden en data. En uiteraard sturen we hiermee integraal uw alarmfunctie.

Sauna

Stuur integraal de verlichting, muziek en kachel van uw sauna. En ook uw hottub wordt netjes op gewenste temperatuur gehouden en uiteraard wordt uw water gefilterd. Of heeft u liever een schema zodat u alleen het weekend een warme hottub heeft? Geen probleem.

Zwembad

Onze geavanceerde zwembadsturing maakt het onderhoud nog makkelijker. Geniet altijd van de perfecte waterkwaliteit en sfeer met omringende verlichting, muziek en gestuurde buitendouche. Optimaal genieten van uw zwemwater kan praktisch volledig geautomatiseerd verlopen.

Tuinberegening

De Flair Wonen tuinberegening behoort tot de meest slimme tuinberegening van de wereld. U heeft er geen omkijken naar. En indien gewenst wordt uw bronpomphuis verwarmt wanneer het moet. U hoeft uw pomp dan niet meer voor de winter op te bergen zoals doorgaans het geval is.

Assisted Living

Heeft u behoefte aan ondersteund wonen omdat u slecht ter been bent of vergeetachtig? Onze oplossingen volgen u door uw woning en bieden mogelijkheid om detecties zoals vallen, niet terug keren naar bed en tal van andere gebeurtenissen op te volgen met alermeringsketens voor buren, hulpdiensten, politie en brandweer. Ideaal voor zorgwoningen, begeleid wonen of gewoon omdat u niet zo goed georganiseerd bent.

Beheer & onderhoud

Al uw apparatuur heeft zijn eigen interval voor onderhoud. En of u dat nu zelf doet of een ander laat doen. Met onze oplossingen heeft u altijd zicht op (historie) van storingen, notificaties voor onderhoud en waar gewenst een notificatie richting uw service leveranciers. En dat allemaal zonder dat u toegang hoeft te geven tot deze informatie vooraf aan uw monteurs.

Scroll naar boven