Zelfbouw met Loxone

Wilt u liever zelf de handen uit de mouwen steken en de woning zelf Smart maken? Dat kan.
Daarbij kun je ook rekenen op ondersteuning door Flair Wonen.

Ontdek de zelfbouw pakketten van Flair Wonen.

Zelfbouw met begeleiding

Zelf het werk maar met hulp waar nodig

U kunt zelf best aan de slag met het slim maken van de woning. Met onze zelfbouw pakketten installeert u zelf alle componenten en kabels in uw woning. Flair Wonen zorgt voor het materiaal, u doet het werk.

Waar gewenst kunnen wij de Smart Home Verdeler voor u assembleren en leveren zodat u deze eenvoudigweg ophangt, de kabels aansluit en start met uw Smart Home.

Bent u niet zo handig? Dan verzorgt Flair Wonen met plezier graag de volledige installatie? Bekijk hiervoor eens de pagina voor particulieren.

Automatiseren kun je leren

Naast het zelf installeren van de hardware kunt u ook besluiten dat u de automatisering zelf wilt doen.  Flair Wonen biedt u advies en ondersteuning op basis van uurtarief en u kunt eventueel bij ons de on-line cursus kopen waar u kunt leren hoe u eenvoudig start met uw eigen Smart Home automatisering.

Doe-het-zelf voordelen

Budgetvriendelijk

Tijd is geld. Door zelf aan de slag te gaan in de woning bespaart u heel wat werkuren van externe vakmannen. Dat maakt zelfbouw goedkoper dan het inhuren van een vakman.

Eigen planning

Realiseer uw Smart Home in uw eigen tempo en planning. Zo kunt u het ook tussen de bedrijven door doen in de avonden. Dit is een voordeel ten opzichte van bouwplanning met diverse aannemers en onderaannemers.

Begeleiding

Bij zelfbouw pakketten van Flair Wonen is on-line support inbegrepen. U kunt bij ons terecht voor informatie en veelgestelde vragen voor doe-het-zelvers. Staat de vraag er niet bij? Stel deze dan on-line via een support ticket, dan nemen we deze in behandeling.

Twijfelt u toch over wel of niet zelf doen? Ga met ons in gesprek om te verkennen wat bij u past. En als u het al weet, kijk dan naar onze pakketten en start uw Smart Home traject. Succes!

Kennis en ervaring

U bent geen leek maar een ervaren doe-het-zelver. U kunt uw elektrische installatie zelf veilig en conform de normen installeren.
Flair Wonen kan uw algemene kennis en ervaring in de installatietechniek verrijken met de on-line cursus voor doe-het-zelvers waarin u leert hoe u de installatie van loxone automatiseert.

De cursus wordt binnenkort gelanceerd.

Bent u er klaar voor?

Weet u precies wat u nodig heeft? Ga dan direct naar de webshop en stel uw Smart Home samen.

Scroll naar boven