Particulieren

Overweegt u een Smart Home? Kom dan onze oplossingen zelf ervaren en laat u goed informeren over de mogelijkheden die passen bij uw ambitie en wens.

Uw wens centraal!

Dus focus op communicatie en ontwerp

Innovatie én IT zitten heel sterk in het Flair Wonen DNA. Wij zijn van huis uit hoogopgeleide informatie techneuten met daarnaast  gedegen kennis en ervaring in de installatie techniek en bouw. 

Bij Flair Wonen vindt u de “dat gaan we voor u realiseren”-mentaliteit.  

Uw wens staat centraal!

Wij geloven sterk dat goede communicatie en goed ontwerp de basis zijn voor een succesvol Smart Home. 

Naast de standaard projectie die hoort bij een offerte bieden wij daarom ook maatwerk in de vorm van een aantal ontwerp sessies. Wij raden deze sessies van harte aan wanneer u nu of gefaseerd naar een brede automatisering van de woning wenst toe te gaan.

Uw wens vindt zijn reflectie in ons goede ontwerp en een hoogwaardige realisatie.

Daarom Flair Wonen….voor de allerbeste Smart Homes!

Flair Wonen maakt ontwerpen waar! 

Met al onze kennis, ervaring en expertise zijn we er nog niet. Onze creatieve kijk op Smart Homes maakt van uw idee een waanzinnig mooi plan van ontwerp tot realisatie. 

 zijn automatisering experts met een grondige kennis van meet -en regeltechniek en electro technische installaties. Wij zijn door passie gedreven in het realiseren van de meest uiteenlopende ambities en dromen. Dit vertaalt zich in een aantal onmiskenbare voordelen voor u als partner of klant.

Voordelen op een rijtje

Expertise

Het Flair Wonen Smart Home bestaat uit de fysieke installatie en de automatisering hiervan. Op beide vlakken heeft Flair Wonen uitmuntende expertise.

Perfecte service & support

Flair Wonen Support is altijd bereikbaar. Uw support aanvraag wordt te allen tijde adequaat opgevolgd zodat u met zekerheid kunt blijven genieten van uw Smart Home.

Goed advies

Een goed advies ontstaat door een goede interactie tussen klant en ontwerper. Wij luisteren naar uw wensen en verrijken deze met onze kennis en ervaring waardoor het ontwerp een betere vorm krijgt dan wanneer u dit zonder Flair Wonen zou ontwerpen. Bij Flair Wonen geldt "een goed advies overtreft uw initiele verwachtingen".

On-line en off-line training mogelijk!

Voor particulieren, doe-het-zelvers en bouw professionals bieden wij trainingen om zelf verantwoord aan de slag te gaan met onze smart home pakketten en producten én met de automatisering ervan.

Best value-for-money...gegarandeerd!

Onze productprijzen zijn altijd marktconform en de bijkomende kosten voor maatwerk advies, installatie, automatisering en support zijn altijd helder. U weet vanaf het begin waar u aan toe bent.

Kom het zelf ervaren in onze demo woning!

Vrijblijvend beleven, vragen stellen en beeld vormen?
Welkom!
BELEEF HET!

Door ons geleverde functies

Verlichting

Een intelligente lichtsturing zorgt voor de juiste lichtstemmingen op het juiste moment. Pas uw lichtstemming op elk moment en volledig individueel aan

Verwarming

Regel per ruimte de temperaturen in uw woning. Samen met de zonwering wordt de zonnewarmte gebruikt om de ruimtes op te warmen.

Koeling

Heeft u airconditioning of vloerkoeling functies op uw warmtepomp? Ook dit kan onze dirigent slim op basis van duurste/goedkoopste bron op het juiste moment schakelen.

Zonwering

Jaloezieën, rolluiken, zonneschermen of andere soorten zonwering kunnen perfect worden aangestuurd en opgenomen in de automatisering van het huis. Zo biedt zonwering bescherming tegen hitte in de zomer en zorgt ze voor warmte in de winter.

Ventilatie

Geniet van een gezond binnenklimaat door een slimme sturing van het type C of D. U kunt dan ook nog kiezen voor centrale of decentrale ventilatie of een hybride vorm. Wij helpen u graag verder met advies én implementatie.

Alarm & Bewaking

Beveilig uw smart home met bewaking van het gebouw tegen indringers, brand -en waterschade en nog veel meer. Dit krijgt u al bijna standaard vanuit de basis.

Audio

Multiroom Audio maakt het mogelijk om in elk van uw ruimtes dezelfde of verschillende muziek te laten weerklinken. Luister naar uw persoonlijke muziekcollectie, muziekdiensten of stream met uw smartphone.

Zonnepanelen

Het systeem weet wanneer u zonne-energie opwerkt en daarom kan het systeem hier optimaal mee sturen.Energie Management

In een Loxone Smart Home gaan zonwering, verlichting, verwarming en nog veel meer hand in hand. Dit maakt intelligent energiebeheer kinderspel. Uw huis helpt u om energiekosten te besparen door apparaten aan te zetten wanneer u daar de zelfopgewekte energie voor heeft en sowieso wanneer het echt nodig is.

Wellness

Stuur integraal de verlichting, muziek en kachel van uw sauna. En ook uw hottub wordt netjes op gewenste temperatuur gehouden en uiteraard wordt uw water gefilterd.

Toegang

Geen sleutels die kwijt raken maar intelligente toegangscontrole met intercoms, codes, NFC-tags, elektronische sloten of uw bestaande slimme sloten is allemaal mogelijk. En uiteraard sturen we hiermee integraal uw alarmfunctie.

Zwembad

Onze geavanceerde zwembadsturing maakt het onderhoud nog makkelijker. Geniet altijd van de perfecte waterkwaliteit en sfeer met omringende verlichting, muziek en gestuurde buitendouche.

Tuinberegening

De Flair Wonen tuinberegening behoort tot de meest slimme tuinberegening van de wereld. U heeft er geen omkijken naar. En indien gewenst wordt uw pomphuis verwarmt wanneer het moet. U hoeft uw pomp dan niet meer voor de winter op te bergen.

Videobewaking

Wij bieden integratie met video bewaking systemen en bieden zelf ook systemen voor het integraal vastleggen van verdachte activiteiten rond en op uw erf. Daarbij kan er goed rekening gehouden worden met privacy en bepaalde delen op bepaalde momenten afgeschermd worden voor opname.

Assisted Living

Heeft u behoefte aan ondersteund wonen omdat u slecht ter been bent of vergeetachtig? Onze oplossingen volgen u door uw woning en biedt mogelijkheid tot het actief vragen van hulp of door het oproepen van hulp indien dat nodig is.

Tuinkas

Perfecte controle over vocht, warmte en licht, ook wanneer u even een paar dagen op vakantie bent.

Auto laden & declareren

Met de gecertificeerde meetcomponenten wordt het declareren van uw privé verbruikte stroom voor uw zakelijke auto volledig geautomatiseerd.

Statistiek & onderhoud

Van bedrijfsurentellers tot periodieke statistieken per e-mail. Wij meten en leggen vast wat voor u belangrijk is. En omdat we het meten, kunnen we er ook weer automatisering op plaatsen.

Scroll naar boven