Wat is een slimme keuken?

ph-header-blog-bsh-homeconnect@2x-1024x576
Met de nieuwe Siemens Home Connect en Miele@home integratie kunnen talloze slimme automatiseringen en modern energiebeheer eenvoudig en snel worden gerealiseerd hetgeen zorgt voor lagere afname van energie van uw energieleverancier.

Drie slimme toepassingsvoorbeelden

Veiligheid: verlaat uw huis met een gerust hart

Met een driedubbele klik op de schakelaar naast de voordeur, start u de “huis verlaten” functie. Dit activeert niet alleen het alarmsysteem, koppelt stand-by apparaten los van het lichtnet en nog veel meer – het schakelt ook uw kooktoestel met Home Connect of Miele@home uit. Zodat u het huis kunt verlaten zonder u zorgen te maken.

Energiemanagement: uitgesteld starten van apparaten

Start uw vaatwasser of droogkast precies wanneer uw zonnepanelen voldoende elektriciteit produceren. Dit verhoogt het gebruik van zelf opgewekte energie, verlaagt de energiekosten en beschermt het milieu

Maximaal comfort: stofzuigen tijdens uw afwezigheid

De functie “huis verlaten” deactiveert niet alleen de kookplaat met Home Connect of Miele@home, het is ook het signaal voor de robotstofzuiger met Home Connect om op stofpatrouille te gaan, zodat hij klaar is als u weer thuiskomt.

Flair Wonen ondersteund en automatiseert ook met plezier andere stofzuigers.

Flair Wonen kan uw apparaten mits ondersteund, worden geïntegreerd in uw huishouden. Dit geldt niet alleen voor uw keuken maar ook voor geselecteerde modellen wasmachines en wasdroger.

Marc Collet
Marc Collet

Als adviseur bij Flair Wonen wil ik altijd het beste voor de klant. Wij verkopen geen spulletjes uit het magazijn. Wij ontdekken en ontwerpen nieuwe functionele mogelijkheden door te luisteren naar de wensen van de klant en door op de hoogte te zijn van de mogelijkheden in de markt.

Scroll naar boven