Bouwprofessionals

Flair Wonen helpt architecten, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en klassieke installatiebedrijven met de realisatie van smart homes. Bij ons profiteert uw bedrijf én uw klant van state-of-the-art smart homes zonder zorgen.

Realisaties in partnerschap

Voor architecten, aannemers en projectontwikkelaars

Vragen jou klanten naar smart homes maar heb je daar geen goed antwoord op? Wil je daarnaast graag een verschil maken voor je klant én weten dat het goed komt? Flair Wonen is uw partner in uw bouwprojecten waarbij wij u helpen bij het ontwerp, de montage en de automatisering van het integrale smart home, waarbij u volledig de focus kunt houden op het leveren van alle diensten en werken zoals u die al doet.

Wij integreren naadloos in uw werkprocessen en realiseren projecties in bijvoorbeeld DWG of BIM of gewoon PDF, wat u wenst! Wij werken graag samen met u als bouwprofessional. Of u nu architect, aannemer, installateur of projectontwikkelaar bent.

Elke woning smart home-ready by-design!

Flair Wonen werkt mee in de ontwerpfase van de woningen en zorgt voor technische plannen die elektriciens kunnen gebruiken om bekabeling te doen. Flair Wonen kan daarbij ook een korte maatwerk opleiding verzorgen voor de technische mensen voor een perfecte afstelling van technieken en smart home.
Scroll naar boven