Over ons

De millimeter man

Even voorstellen...

Hallo! Ik ben de millimeter man. Althans, dat is mijn bijnaam. Als eindverantwoordelijke voor montages en installaties van uw Smart Home sta ik bekend om mijn oog voor detail en afwerking tot op de millimeter nauwkeurig. Ofwel, de millimeter man. 

Graag tot uw dienst.

Guido Kamersmans

De ontwerper

Even voorstellen...

Ik werk bij Flair Wonen als ontwerp en automatiseerder. U zult mij zeer waarschijnlijk ontmoeten bij de demowoning en ik zal u begeleiden bij de meeste trajecten van idee tot en met realisatie en nazorg. Ik haal mijn voldoening uit de blije gezichten van klanten waarvan hun Smart Home hun verwachtingen overtreffen. Want Flair Wonen realiseert gewoonweg de slimste huizen.

Graag tot uw dienst.

Marc Collet

Installatie verantwoordelijke

Even voorstellen...

Als installatie verantwoordelijke heb je een goede opleiding genoten in de elektrotechniek laagspanning. Daarnaast krijg je bij Flair Wonen een interne opleiding tot Smart Home Installateur zodat je echt weet hoe je de slimste woningen installeert. 

Wordt jij ook zo blij van een blije klant? En heb jij ook echt lol in je vak? Weet dan dat je bij ons met de beste materialen en gereedschappen werkt, er alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen en dat we graag samen met jou leren van elkaar. 

Ga snel naar de vacature pagina en reageer!

Verdeler genie

Even voorstellen....

Als verdeler genie heb jij een goede opleiding genoten in de elektrotechniek laagspanning. Daarnaast krijg je bij Flair Wonen een interne opleiding tot Smart Home Verdeler Genie. Na deze opleiding weet jij hoe je verdelers echt ingenieus opbouwt met oog voor schoonheid, netheid en vooral belangrijk, de juiste aansluitingen en uitbekabeling. Je leert van de meester de kneepjes uit het Verdeler vak waarbij je alleen met de allerbeste materialen te maken krijgt. 

Wil jij met trots je werk voor tientallen jaren als de motor van Flair Wonen Smart Homes laten werken? Neem dan snel contact op met ons want we kunnen je teamversterking goed gebruiken!

Ga snel naar de vacature pagina en reageer!

Scroll naar boven